Olet täällä

Muksu / junnu-bjj

Muksu-bjj on 5-8 vuotiaille tytöille ja pojille tarkoitettu liikuntalaji, jossa harjoitellaan liikunnallisia perustaitoja ja kamppailu-urheilun perusperiaatteita turvallisesti leikin varjolla (vrt. muksujudo ja nassikkapaini). 

BJJ-Muksut Alkeiskurssi alkaa tavallisesti kahdesti vuodessa. Ensimmäinen kurssi tammikuussa ja toinen elokuussa. Lapsen tulee olla täyttänyt 5 vuotta kun kurssi alkaa. BJJ- Muksut Alkeiskurssi on suosituin lasten kurssi ja se on lähes poikkeuksetta täynnä ja tästä syystä pidämme tiukan linjan alaikärajan kanssa. Mikäli lapsesi on muutaman kuukauden vaille 5 vuotta niin kannattaa toki laittaa kysely sähköpostilla lajivastaavalle asiasta.

Ilmoittautuminen tapahtuu myClub-sovelluksen kautta. Mikäli lapsella on ennestään myClub-tunnukset voit käyttää niitä, muussa tapauksessa palveluun pitää rekisteröityä ennen ilmoittautumista. Rekisteröidy harrastajan (lapsen) nimellä, ei huoltajan nimellä.

Syksyn kurssit ovat täynnä! Seuraava alkeiskurssit alkavat tammikuussa 2022.
Linkki muksujen alkeiskurssin ilmoittautumiseen: https://tjjk.myclub.fi/flow/events/3109215 

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Lasku kurssista lähetetään hyväksytyn ilmoittautumisen jälkeen ja sen eräpäivä on kolmen viikon päässä, mihin saakka voit kokeilla lajia maksutta. 
Harjoitteluasuksi käy aluksi t-paita ja verryttelyhousut (ei taskuja tai vetoketjuja), ju-jutsupuvun voi hankkia myöhemmin. 

Tarkista seuraavan kurssin tiedot kurssisivulta. 

Junioriryhmän (9-14 v.) alkeiskurssilla keskitytään brasilialaisen ju-jutsun tekniikoihin sekä lajinomaisiin harjoitteisiin, jotka lisäävät mm. kehonhallintaa ja motorisia taitoja – liikunnan iloa unohtamatta. Harjoittelun jatkuessa ja taitojen kasvaessa on mahdollista saavuttaa brasilialaisen ju-jutsun juniori-vyöarvoja ja osallistua kilpailuihin. Huom., isompien junioreiden (noin 160 cm / 60 kg ja siitä ylöspäin) kannattaa mennä jo aikuisten alkeiskurssille löytääkseen sopivan kokoista painiseuraa.

Uudet kurssit alkavat normaalisti tammikuussa ja elokuussa.

Ilmoittautuminen tapahtuu myClub-sovelluksen kautta. Mikäli lapsella on ennestään myClub-tunnukset voit käyttää niitä, muussa tapauksessa palveluun pitää rekisteröityä ennen ilmoittautumista. Rekisteröidy harrastajan (lapsen) nimellä, ei huoltajan nimellä. 

Syksyn kurssit ovat täynnä! Seuraava alkeiskurssit alkavat tammikuussa 2022. Linkki junnujen alkeiskurssin ilmoittautumiseen: https://tjjk.myclub.fi/flow/events/3110049

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Lasku kurssista lähetetään hyväksytyn ilmoittautumisen jälkeen ja sen eräpäivä on kolmen viikon päässä, mihin saakka voit kokeilla lajia maksutta.  Harjoitteluasuksi käy aluksi t-paita ja verryttelyhousut (ei taskuja tai vetoketjuja), ju-jutsupuvun voi hankkia myöhemmin. 

Tarkista seuraavan kurssin tiedot kurssisivulta.